Новини

Желко Петрович: Нуждаем се от един или двама нови

Ботев

от Юлиян Ангелов 512 прегледа 0

Желко Петрович: Нуждаем се от един или двама нови

Треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович коментира нулевото равенство срещу Арда в първия кръг на efbet Лига. Ето какво каза специалистът:

"Бяхме готови да играем вчера, но това не е извинение. Арда играха като равни с нас. Имахме шансове, две-три добри положения, но не ги реализирахме.

Публиката беше техният 12-и играч. Те имаха добри подавания, печелеха втората топка. Липсваха ни двама много ключови играчи - Александър Тонев и Антонио Вутов.

Загубихме почти всички втори, трети и четвърти топки от началото до края. Не видях моите играчи да се забавляват, а преди мача им казаха точно това да правят. Респект към Арда. Те се бореха за тази точка.

Целта ни е класиране в Топ 6. Младите играчи трябва да станат по-силни и да са готови за бъдещето на клуба. След година или година и половина ще е готов новият стадион. Искаме да играем само с наши юноши на новия и голям стадион. Може би се нуждаем от още един или двама нови играчи", коментира Петрович.

Коментари


И с този треньор - и с предния / Белия некадрник / отбора ще върви само назад - трябва читав треньор но тая работа не става със стиснати кълки .