Новини

Вижте как смелчагата Боби Ми избяга от стадиона

Футбол

от Дончо Донев 1410 прегледа 0

Вижте как смелчагата Боби Ми избяга от стадиона

За пореден път президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов се прояви като "достоен" мъж и голям джентълмен. Босът на футбола ни се прояви и като много изобретателен, тъй като успя да се измъкне от журналистите след загубата от Косово (2:3). Той слезе директно от централната трибуна на "Васил Левски" на пистата, където дойде да го посрещне джипът му.
Вместо да обясни как за 15 години управление футболът ни дълбае дъното, той прати пред медиите ликвидиралия любимата игра в родния си Сливен Йордан Лечков.Вицепрезидентът Лечков се появи пред журналистите и говори дълго. Традиционно той изтъкна няколко пъти, че футболният съюз няма вина за слабото ниво на футбола и че БФС е регулатор. Лечков наблегна върху това, че в националния отбор футболистите и треньорите трябва да се доказват, тъй като това е трамплин за тях.

"На мен ми писна да нося някакви негативи. На мен ми идва ту мъч, както се казва - който разбира английски, да обирам само негативите. Абсолютно никого не сме карали насила да идва, както и насила да си тръгва. Дали сме възможност на всеки да си развива философията, вика си футболистите - всичко, което зависи от нас", заяви Лечков. "Какви забележки имате към ръководството? Българският футбол не зависи само от ръководството на футболния съюз. Това са футболни клубове, вътрешно първенство, не искам да се повтарям. Това не е роля на футболния съюз да изкарва футболисти. Това е ежедневна работа на клубовете, те са частни", каза още той.