Новини

Чуйте Евра и няма да ненавиждате понеделник, вторник...

Видео

от Юлиян Ангелов 2367 прегледа 0

Чуйте Евра и няма да ненавиждате понеделник, вторник...

Мой приятел, фен на Манчестър Юн признава, че ненавижда понеделниците, тъй като напоследък често е обект на подигравки от страна на колегите му. Къде заради фалшивата дузпа, с която Ман Юн не падна от Суонси, къде, че задният двор на червените дяволи е като паркинга на МОЛ-а край Иконома - редовно препълнен с всякакви возила (голове). Знам, че причината е една - просто в състава на Моуриньо отзад го няма Патрис Евра, или поне негов равностоен заместник. Това ще проличи и в мача със Селта от Лига Европа. Хайде на бас.


Сутринта на 1 май защитникът на Марсилия Патрис Евро седна зад волана на своя автомобил и се обърна към човечеството:


"Не разбирам защо хората до ден-днешен ненавиждат понеделник. Вие ще престанете да правите това веднага, след като чуете и видите моето видео в Инстаграм".


От колоните на касетофона се разля песента My Girl на групата The Temptations – американска банда, която е била създадена през 1960 (!) година и до ден-днешен (!!) пее, и Евра изпълни невероятна кариоке-партия.


Патрис е на 35 години, и както преди играя за Франция, но основното си работно място той трябваше да смени през зимата: Евра престана да намира място в състава на Ювентус и подписа с Марсилия. Макар, че отборът му не се класира за Лига Европа наесен, Евро се чувства щастлив. Страхотно, чуйте го!

Коментари