Новини

Телеграфно до Бруно

Мнения

от Юлиян Ангелов 3602 прегледа 0

Тук краварката не е в левия ъгъл, а в средата

Друже Бруно,

благодаря ти, че си такова задно колело. Повече от месец не съм гледал твоя Локомотив, но с ръка на сърцето признавам, че видяното срещу Лудогорец ми хареса.

Знаеш ли, отдавна не съм наблюдавал някой така да надтича шампиона на България. Този Био Локомотив го бива в бягането, след като дърпна "химията" от Разград. Природата на Говедарци, водата в Искъро и вятърът на Вихрен се оказват доста добра инвестиция, но най-важното - просто пестят пари за фармацевтика.

Бруно, да не се объркаш - стилът на твоя Локомотив (миналогодишният) не ми харесва. Никога не съм обичал рушенето в играта. Този сезон виждам, че имаш шанс да изчистиш много от недостатъците.

Друже, твоят Локомотив навлиза в нов етап на развитие. Ти също трябва доста да се отвориш в играта, иначе...Ти си знаеш какво ти беше повече от две години. Вече трябва да се и атакува. Поне селекцията го показва. Трябва да измислиш начин дуетът Илиеви да играе равностойно на терена. Срещу Лудогорец не се получи много добре.

В Локомотив трябва да е ясно кой кой е в атака. В по-голяма част от първото полувреме Димитър Илиев бе повече от авангард на защитата ти - биеше за първа топка още на 30-ия метър. Това му се отдава добре, но така изчезва най-силната му черта. Митко е креативен футболист и трябва да мисли повече за атаката. Навярно той се притеснява от присъствието на Георги Илиев. Намесата ти в този аспект е крайно наложителна. Ако към бягането прибавите и повечко мисъл за атака, Локомотив ще създава много проблеми на отборите този сезон.

И края, както ти казах, друже Бруно, благодаря ти, че си инат като магаре. Хубаво е да си отстояваш вижданията. Понякога е добре обаче да обмисляш и препоръките на другите хора. Крайно време е да разбереш, че Аралица не е централен нападател. Анте е работлив и може да стане страхотен дефанзивен халф. Може и добри пари да се изкарат от него на този пост. Не го мъчи повече, виждаш - липсват му хладнокръвие и технически похвати, за да вкарва голове. Не го мъчи, не мъчи и феновете, а и себе си, с терзания дали Аралица ще олвадее топката или ще я прати в аут със спиране "ала къс пас".

Не губете инерцията от добрия мач с Лудогорец. И не живейте със спомените от победата над Ботев - там съперникът ви никакъв го нямаше, а вие бяхте по-малко грешащият отбор.

Друже Бруно,
може да стане нещо този сезон. Ти си на ход!

Коментари


Страхотен български сайт за игри от които се печели! Играй безплатно, печели истински награди!Десетки видове игри, томболи, лотарии!Развий твой блог - печели от писане на статии!Без ограничения - колкото повече играете, толкова повече печелите!Най-важното - напълно безплатно е, и се забавлявате!Регистрация тук - http://freelotto.eu?ref=70876&bsd=vi8YKxpwEmf

Ей жълти бастуни селски боклуци с жълти чорапогащници от сло гомнатево.ще пукнете от ярост.

Аралица ако можеше и да вкарва, нямаше да играе в България!

много си повярваха нещо циганите от велбъжд столипиново,лудогорец си направиха лека тренировка а лайномотив игра на върха на възможностите си...а бруно си е доказан некадърник,дано остане в лайномотив вечно!!!

Локото вкара нужният гол! Но без системата VAR срещу отбора на мафията, всеки 100% гол може да бъде отменян?! Имаше и една дузпа, по новия правилник, след фаул на Жоро Илиев след 30 мин. но никой дори не я спомена?! Както не повториха и какво се случи на терена, та Бруно получи картон?!

Юлианчооо, Юлианчо… Има още много хляб да изядеш, докато осъзнаеш, че нищо не разбираш от футбол. А да даваш съвети на Бруно, извинявай, ама ти в ред ли си? Снощи Локото изигра много силен мач, но не показа умение пред гола, това е истината! Ако продължават така ще са в тройката. Дано и нашите момчета от Ботев да тръгнат по този път!

Бруно не гу слушай тоя жълтур. Гледа да направи раздори в отбора. Всико е наред всичко е супер, ти си знеш работата. Продължавай все така.

Кой си ти бе господинчо, че ще давъш акъл на Бруно. Ближи си раните от загубения финал.

Смешник. Не се бъркай в работата на Бруно. Гледай си селския катун.

Тоя жълтур много го боли за куппата. Още плаче

Кой даде паса на Ожболт на финала с Ботев?!

skrii se be jaltyr pravi si ahaliz na tvoite