Новини

Обрат! Франция не даде виза на Езе и днес

Локо

от Дончо Донев 803 прегледа 0

Обрат! Франция не даде виза на Езе и днес

Френските дипломатически власти явно недолюбват Локомотив и по-конкретно централния защитник Стивън Езе.Нигериецът прекара кошмарен следобед пред посолството на страната световен шампион, но така и не получи виза. Въпреки уверенията, че още днес Езе ще се сдобие с необходимия документ, от амбасадата не му го издадоха.
Той стоя пред заключената врата до края на работния ден в 17.30 часа заедно с човек на клубния президент Христо Крушарски. Единственото, което бе съобщено на двамата е, че процедурата тече и по всяка вероятност визата ще е готова в четвъртък сутринта. Т
ака възможността Стивън Езе да играе в реванша срещу Страсбург е той да хване полет в 11 часа до Франкфурт, откъдето с кола да стигне до Франция. В най-добрият случай африканецът ще се присъедини към съотборниците си в късния следобед, а двубоят е от 21.30 часа. Освен това Езе ще трябва да напусне страната преди петък, тъй като визата му е еднодневна.

Коментари


Пуркоа бе джанъм - явно не харесват мангали ...

Нали Крушата - голям го вадеше пред Френското подолство - алсана - там не бръснат такива подметки - утре като ядат масура афро- азиатците - пък сигурно пожара в Гърция ще е виновен .

Глупости, просто ЛОКО-то се сети в последния момент да иска визи. Смях :) Целият ни футбол е един смях.

майка им мръсна