Новини

Неделев за финала, след него, Желко Петрович и...

Футбол

от Дончо Донев 1127 прегледа 0

Неделев за финала, след него, Желко Петрович и...

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе много радостен днес, тъй като получи две награди. Той бе определен за футболист №1 на април и на втория кръг от новото първенство. Неделев също така се изказа много ласкаво за новия треньор на тима Желко Петрович, който пое отбора това лято. Той добави, че има добро настроение в съблекалнята преди гостуването на Левски тази вечер.
"Мога да кажа, че имаме много добър треньор. Желко Петрович има доста различни виждания от предишния. Настроението в съблекалнята е добро, тренираме с настроение. За мен той е уникален човек, дано се задържи по-дълго време на поста треньор на Ботев", коментира Неделев промените в клуба.

"Сезонът за мен започна добре, Дай Боже да продължа в същия ритъм и да бъда от полза и за националния отбор. Но ние играем мач за мач и накрая ще се види какво сме постигнали.

Наистина беше тежко след финала, но колкото и да ни е тежко, ние сме професионалисти. С такива мачове човек става по-силен. Знаем, че турнирът за Купата на България е нашата сила. Надявам се, че тази година отново ще бъдем на финал и ще спечелим", добави още той.

Довечера "канарчетата" гостуват на Левски в своя трети мач от началото на сезона.

Коментари


Тоше другия финал без фенове че нали са ви притеснявали и не сте успели да се разгърнете.

В интерес на истината в момента по добър играч в българия от Неделев няма. Фен съм на друг отбор.