Новини

Меле на трибуните! Фенове мятат седалки и трошат наред

Футбол

от Юлиян Ангелов 6440 прегледа 0

Хората мятаха седалки и предмети по полицаите

Луд екшън се разигра непосредствено след последния съдийски сигнал на финала за Купата на България между Ботев (Пловдив) и Локомотив, който бе спечелен от "смърфовете" с 1:0.

Историческата първа титла от надпреварата не се хареса на многобройната агитка на "канарчетата", като част от нея нахлу на пистата.

Впоследствие бултрасите започнаха да мятат седалки и предмети по многото полицаи, които се опитаха да ги върнат по трибуните.

В цялото меле между бесните фенове и полицията, човек от органите на реда скъса знаме на "жълто-черните".

Коментари


peta

Колко е жалко да си жълт индианец,жълТУРЧИН!!! НЯМА ПО-ДЕГРАДИРАЛА,УРОДЛИВА,ПРОПАДНАЛА ПРОСЛОЙКА В ОБЩЕСТВОТО ОТ ВАС,ИЗМЕТ ДОЛНОПРОБНА ЖЪЛТУРСКА!! ВИЕ СТЕ ОЩЕ В ПЪРВОБИТНО-ОБЩИННИЯ СТРОЙ! НЯМА СПАСЕНИЕ ЗА ВАС!!! НО ПЪК КУПАТА Е ЧЕРНО-БЯЛА! ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ!!! А ВИ ЩЕ ЛАПАТЕ ХУЯ И ЦЯЛ ЖИВОТ НА СЕЛО ЩЕ ИГРАЕТЕ ДОЛНА ПРОКАЖЕНА СВОЛОЧ!!!

Ако феновете на Ботев смятат, че мачът е бил нагласен, тогава на следващото дерби ще ги посрещнем с възгласа: "Курви ба Локо!"

Циганската жълтурска сган няма място в древния вечен Пловдив! Дори в Анадола не биха набили 85-годишен дядо на улицата! Няма такива олигофрени!

Като има нагласени мачове,с които се подиграват с феновете ! Всички видяха,че Ботев не играе,както знае да играе !

Като се правят нагласени мачове ! Жалко,че се подиграха с феновете,които ясно видяха,че Ботев всъщност НЕ играеше както знае да играе !

machkai Mashini!!!!!! loko eeee ale ale