Новини

Малък Тошко празнува на Лаута победата на Локо

Жълто

от Марица вест. 3072 прегледа 0

Тодор Славков бе един от най-щастливите фенове на Лаута при победата на Локомотив над Спартак (Търнава) в първия мач от втория предварителен кръг на Лига Европа. Внукът на Тодор Живков е партньор в бизнеса на президента на черно-белите Христо Крушарски. Той бе дошъл на стадиона заедно с бившия нападател на Локо (Сф) Саша Антунович. Славков не пропусна да си направи селфи в ложата и пред таблото с изразителната победа на Локо.
Бащата на Тодор Славков - Иван Славков също имаше симпатии към Локомотив Пловдив най-вече заради Христо Бонев. Батето, който иначе бе фен на Левски, наричаше Зума "мой любим син". Бившият президент на БФС и БОК дори прогнозира шампионската титла на черно-белите. Сега неговият син не крие, че първият му избор е Локо.

Коментари


Страхотен български сайт за игри от които се печели! Играй безплатно, печели истински награди!Десетки видове игри, томболи, лотарии!Развий твой блог - печели от писане на статии!Без ограничения - колкото повече играете, толкова повече печелите!Най-важното - напълно безплатно е, и се забавлявате!Регистрация тук - https://vipigri.com/register.php?ref=70876

Беше велик пич и бохем.

Драга Марице, защо разваляте добрата новина за футбола, с Писаница за тази комунистическа издънка?