Новини

Край на любовта за Андреа и Кобрата? СНИМКА

Жълто

от Юлиян Ангелов 6430 прегледа 0

Край на любовта за Андреа и Кобрата? СНИМКА

Певицата Андреа намекна, че вероятно е сложила край на дългогодишната си връзка с боксьора Кубрат Пулев. Това става ясно от публикация на едрогърдата блондинка в „Инстаграм“.

„Твърде съм млада за сватба и съм твърде стара, за да участвам в детински игри. Наслаждавам се на необвързания живот“, написа Андреа на английски.

Това веднага предизвика въпроси от нейните фенове. Още първият коментар гласи: „Значи с Кубрат сте разделени?“.

Факт е, че на профила на фолкдивата са останали предимно нейни снимки и няма нито една, на която да е в компанията на Кобрата.

„Време беше да покажеш, че цениш на първо място себе си! Изтърпя достатъчно унижения през годините. Доказа, че си силна и независима жена. Поздравления, Андреа!“, написа една от фенките на певицата.

„Ще намериш някой друг, Андреа, който ще те обича много повече и ще създадете щастливо семейство!“, допълва друга последователка на Андреа./blitz.bg

Коментари


Кой ще търпи тая eбaнa в главата чалгаджийка ?

Андреа,лисицата като не стигала гроздето,викала-кисело!На Кубрат му омръзнаха твоят двойнствен живот,лъжи и лицемерие.Е за това не ти е предложил,няма ида ти предложи брак.По добре ужасен край,отколкото ужас без край.