Новини

Копнежът си остава строежът на Колежа

Ботев

от Юлиян Ангелов 9073 прегледа 0

Копнежът си остава строежът на Колежа

Каквото и да ти говорят, знай, че става дума за пари, обичал да казва Джон Стайнбек. Адски прав е пустият му янки, дори половин век след смъртта си.

В Ботев и след проваления финал за Купата си остава една мечта - довършването на Колежа. Там действително става въпрос за много пари - около 20 милиона. Така че каквото и да ни говорят за Белия, за напиращия Желко, за Тодор Неделев и трансферите на Кристиан, всеки е наясно, че става въпрос за подробности на фона на стадиона.

Не само че не знам какво става, но и да знаех, нямаше да знам какво да правя, ​твърдеше комикът Джордж Карлин. Наистина, ние не знаем какво става, но сме наясно, че спорът е за някаква цесия, която спъва взимането на заема от Фонда на фондовете.

Собственикът на Ботев Самуилов каза, че до септември нещата ще станат. Нямаме основание да не му вярваме. Само се надяваме да не се доверява пак на тези пишман анализатори, които го излъгаха, че треньорът е виновен за провала за Купата.

Така че дали ще е Белия, Желко или Ферарио начело на Ботев, няма никакво значение. Просто защото Ботев има нужда от Колежа. Треньорите са част от пейзажа.