Новини

Класикът Чичо Венци: Няма уговорени мачове у нас

Футбол

от Юлиян Ангелов 562 прегледа 0

Колаж от мрежата, който обаче не е верен - в Бг няма уговорени мачове

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, даде поредната си пресконференция, по време на която традиционно засегна всички най-важни събития в неговия клуб и българския футбол като цяло. Ето какво сподели той в неподражаемия си стил:

"Като чух думите на Златомир Загорчич след победата над Витоша, ме хвана страх и побързах да напусна съблекалнята. Допуснахме два детински гола. Доволен съм обаче, че футболистите показаха характер и обърнахме двубоя", заяви Стефанов за вчерашния мач между "белите" и Витоша.

"Разбирам защо Борисов повика само три отбора. Той знае, че в битката за първото място ще има най-много удари под пояса, ако не се вземат мерки. Мога да кажа, че Гриша Ганчев, Васил Божков и Кирил Домусчиев имат големи амбиции за шампионската титла през този сезон", добави още той.

"Верея беше криминално скроен отбор. Идват от Русия, Украйна, водят се футболисти на килограм. Там си беше гнила работа", коментира босът на "белите".

"Ние започваме да виждаме във всяко нещо измама. Не се радваме на това, че има мачове, в които волята надделява. Хората си мислят за уговорки, купуване, продажби. Смятам, че в българското първенство няма уредени мачове", завърши Стефанов.

Коментари


Уговорени може да няма,но има купени съдии и най-големия купувач си ти "бяла маймуно".

Използването на евфемизми редом с израза "български матчове" е белег за добра езикова култура.