Новини

Идва развръзката! Уредиха нова среща на Кобрата със Суши

Спорт

от Екип Марица 16611 прегледа 0

Пулев отново ще се срещне със Суши

Кобрата ще се срещне отново със скандалната Джени Суши, която му спретна постановката с обвинение в сексуален тормоз. Скандалът тръгна след като българският боксьор целуна „репортерката”, известна като кралицата на голото суши, след мача с Богдан Дину.

Кобрата си навлече сериозни проблеми със закона заради това и сега е заплашен повече да не може да се бие в Калифорния заради местната Атлетическа комисия, която може да отнеме лиценза му.

Именно на изслушването за окончателното й решение Пулев ще се срещне със Суши, която също е поканена и планира да присъства. Заседанието е на 14 май.

„Тази жена не е мой тип. Не се страхувам. Имам още видеа, ако се налага”, каза Пулев пред германския вестник „Билд”. Вчера от страницата Pulev Sport разпространиха ексклузивни кадри от купона след победата на Кобрата, на който е присъствала е „омерзената” и „обидена” от целувката Суши. Видеото, за което се твърди, че е заснето около 3:00 часа сутринта показва как уж емоционално изтормозената Суши танцува сластно в скута на един от приятелите на българския боксьор, чието лице остава замаскирано на кадрите, припомня "Стандарт".

Коментари