Новини

Фенът на Бенфика, който отиде в грешния Франкфурт

Свят

от Юлиян Ангелов 727 прегледа 0

Един фен на Бенфика стана печално известен заради географския си провал.

За Алваро Оливейра писаха най-големите спортни издания, след като португалецът заснемаше пътуването си за реванша между Айнтрахт и „орлите“, но, за негово съжаление, отиде в грешния Франкфурт.

Вместо във Франкфурт на Майн, където трябваше да стигне, Алваро пътува до Франкфурт на Одер само за да разбере, че се е озовал на тотално грешното място, на над 600 км разлика, откъдето се е бил запътил.

Оливейра стана една от основните теми в социалните мрежи в четвъртък, когато хиляди хора мълчаливо и подсмихвайки се следяха всяка негова грешна стъпка.

Все пак, доста решиха да му помогнат и се свързаха с него, за да му съобщят неприятната новина, а цялата история е достойна за холивудска комедия.

Единственото, което може да утеши Алваро, е, че не стана свидетел как любимата му Бенфика отпада от турнира, и то след съдийска неточност.

Португалският тим имаше аванс от 4:2 от първия двубой, но загуби гостуването си във (истинския) Франкфурт с 0:2, но първият от двата гола на Айнтрахт, дело на Филип Костич падна след неотсъдена засада.

В края „орлите“ имаха шанс да вкарат, което щеше да ги прати на полуфиналите срещу Челси, но ударът на Едуардо Салвио срещна страничната греда и Бенфика трябваше да си тръгне с наведена глава.

Както и Алваро, който, едва ли, ще запомни тези няколко часа с добро./sportcafe

Коментари