Новини

Ексклузивно: УЕФА наказа жестоко Локо!

Затварят трибуна Спортклуб за следващия европейски мач на черно-белите

Футбол

от Дончо Донев 2186 прегледа 0

Ексклузивно: УЕФА наказа жестоко Локо!

Локомотив Пловдив отнесе жестока санкция от УЕФА за мача срещу Страсбург. При следващият домакински мач на черно-белите трибуна Спортклуб ще бъде затворена. Наказанието е по обвинение и доклад за проявен расизъм от фенове към футболисти на гостуващия тим. Донесението е дело на агенти на комисията FARE към евроцентралата. Те се внедряват в публиката и нямат нищо общо с официалните лица на двубоя. 


Холандският делегат на двубоя не е описал никакви прояви на расизъм, съобщи наш източник. Според него не е имало никакви пропуски в организацията преди, по време и след самия мач. За това говори и фактът, че черно-белите не са глобени дори с един цент. Към санкцията се добавя и задължение за следващата домакинска среща на Локо ръководството да постави на трибута Спорклуб голям банер с надпис #Equal Game срещу расизма.

 

Коментари


Ей жълти селски папагали, след 15 май нямате право на никакви коментари . Защото ще има шамари зад врата

Ние сме афронегротурскоцигански отбор - при това положение - как може да сме расисти - пълни глупости - върнете ни парите от глобите - да си купим билет до Страсбург - че е далеко да идем с каруците .

Като се има предвид, че следващия им мач в евротурнири като домакин ще е след 20 години, следващите поколения ще му мислят.

Расизмът е част от нашия мироглед, защо ни го забраняват пък тия идиоти от УЕФА, да си гледат негрите там.

Доньо, отрано си на червено вино. Само един сектор на спортклуб ще бъде затворн. Айде пиши като си трезвен

Пак ли вие бе, цигани!