Новини

Една сълза за Чико

Мнения

от Юлиян Ангелов 10606 прегледа 0

Една сълза за Чико

В живота ми има хора, които обичам, но с течение на времето те се променят и стават такива, каквито никога не бих обикнал. Обаче напук на всичко продължавам да ги обичам.

Има и хора, които винаги са били икони за мен, и си остават такива. Малко са, но качествени. Трима от тях днес ще заформят страхотно трио там, горе, в небесния отбор.

Динко Дерменджиев вече ще си партнира с Добри Ненов и Георги Убинов. Това са тримата мои герои от детството, та до ден-днешен.

"Момче, ще ти кажа нещо - каквото и да правиш, трябва сърце, иначе няма смисъл". Помня тези думи, Чико. Те са твоята автобиография.

Една сълза за Чико! Сълза ли казах? Не, объркал съм се - една усмивка за него. Той носеше радост, такъв ще го и запомня.

Ще гледам днес Ботев - Левски, а ти ще си до мен, Чико. Там и ще бъдеш винаги, защото благодарение на теб, Зума, Гочо, Тумби и една дузина играчи от Кършияка разбрах, че футболът трябва да ни носи радост и удоволствие, а не точки.

Усмихвайте се днес, защото ТОЙ не искаше да вижда разплакани лица. А довечера, скришом, пуснете една сълза, ТОЙ го заслужава.