Новини

Джени не съди Кубрат Пулев, обвини го в лъжа

Спорт

от Дончо Донев 8355 прегледа 0

Джени не съди Кубрат Пулев, обвини го в лъжа

Американската журналистка Джени Равало не е завела гражданско дело срещу Кубрат Пулев, обяви самата тя. Кобрата се отдаде на емоциите след победата срещу Богдан Дину и целуна по устните репортерката. Това доведе до грандиозен скандал. Инцидентът беше заснет с камера и стана причина за 6-месечно замразяване на боксовия лиценз на българина. В момента Пулев е в Лас Вегас, където тренира и преминава специален курс за сексуално посегателство срещу жени.

"Искам да бъде ясно, че никога не съм завеждала дело, заяви Джени Равало пред България днес . - С Пулев никога не сме били приятели. Не съм се съгласявала на целувката. Той излъга цял свят, когато каза, че сме били приятели, докато ме целуваше. Това беше неговият първи мач в САЩ. Освен това ме хвана за дупето. Направи го в палатката след мача."

Равало иска да забрави случилото се. След целувката тя изчезна от социалните мрежи и отклони предложения за интервюта. Тя никъде не коментира появилите се скандални клипове с нейно участие от купона по случай победата на Пулев над Богдан Дину. "През цялото време мълчах - добави Джени Суши. - Получавах съобщения от приятелката на Пулев. Тя ме следваше в “Инстаграм” и слагаше мои хаштагове в нейните постове. Казват, че използвам случая, за да стана известна."

Джени Равало твърди, че Пулев е излъгал и преувеличил историята. "Няма да променя нищо, колкото и да говоря. Българите вече имат изградено мнение", добави още Джени.

Кубрат Пулев е със спрени права до 23 септември. Той ще се яви на още едно изслушване на 22 юли. Тогава Атлетическата комисия на щата Калифорния ще прецени дали е изпълнил стриктно заръките след скандала с "Целувкагейт". Кобрата беше директно заплашен, че неговият лиценз може да бъде замразен за още шест месеца, ако не се съобрази със санкциите.

Коментари


Джени се оплете в лъжи . Цял свят видя тя каква ,,девица" е . Няма смисъл и да коментира , защото става все по-смешна и жалка! За съжаление в някои български среди побързаха да оплюят Кубрат , но това е трагична наша черта , да сме по - католици и от Папата ! Но все пак тези които и подшушнаха да се почувства ,,обидена" постигнаха успех ! Спряха и поставиха на кантар успеха му !

Маце , покрай нашия Пулев стана мааалко известна. Като фурнаджийска лопата си. Сега да не си намислила да го съдиш за лъжа?

Тия двамата накрая що не вземат да се вземат.Гледам, прехвърчат искри!

Abe zakvo pihete za daia pa4avra syhi palen boklyk

и докога с анимацията "мистериите на пулев и джендъра суши"? не става така. не може се наредиш сред големите имена в бокса чрез производство на анимация ПРЕДИ да си станал голям.