Новини

Две крачки до мечтата: Голямата черно-бяла радост ВИДЕО

Локо

от Дончо Донев 793 прегледа 0

Локомотив е само на две крачки от мечтата. Купата на България е единственият трофей, който все още липсва във витрината на железничарите. Тази вечер Димитър Илиев и съотборниците му доближиха черно-бялата общност до бленувания триумф този турнир. Първата крачка е само малка, тъй като Митко и момчетата буквално разпилаха Септември, и само чутовна глупост може да ги лиши от финал. Голямото предизвикателство ще е на 15 май!
Тази дата е емблематична в историята на Локомотив. Точно преди 15 години на стадион Българска армия златните момчета на Едуард Ераносян бяха коронясани с единствената до сега в клубната история шампионска титла.
Три петилетки по-късно Димитър Илиев и компания ще водят битка за историята на 300 метра от Армията - на Националния стадион Васил Левски. Дали Фортуна този път ще се усмихне на черно-белите и 15 май ще стане официален празник на клуба?

Тази вечер това няма значение, защото Локомотив се възроди. И то не само с разгромната победа над Септември, а преди всичко с това, че момчетата на терена и почти пълния стадион бяха едно цяло. Както в най-добрите времена. А добрите времена раждат мечтите.
А най-хубавото в тази априлска вечер на Лаута бе нахлуването на малчуганите от школата и радостта им с батковците.

Коментари