Новини

Бруно: Важно е да не получим гол, а не да вкараме

Спорт

от Юлиян Ангелов 243 прегледа 0

Бруно: Важно е да не получим гол, а не да вкараме

Треньорът на Локомотив (Пд) - Бруно Акрапович говори пред медиите преди утрешния двубой срещу Страсбург от третия предварителен кръг на Лига Европа. Специалистът призна, че ще се радва на всякакъв резултат, стига неговият отбор да не получи гол.

"Имаме достатъчно информация за противника. Подготвихме се добре, за да направим добър мач. Дано се представим добре пред нашата фантастична група. Най-важно е как ще свърши мачът. Всички футболисти са здрави. Само Мустафа Абдулахи липсва, но ще бъде с нас след 10 дни. Има голяма конкуренция. Противникът е силен в атака. Притежава експлозивност. Това е нещо, на което много трудно можеш да отговориш. И ние имаме добър стил на игра и качествени играчи. Мисля, че можем да отговорим. Ще бъда доволен на всякакъв резултат, само да не получим гол".

"Искам да играем футбол и да създаваме положения. Това ще ме радва много. Никога не знаеш дали е по-добре да си домакин в първия мач. В Търнава получихме добра лекция какво може да се случи. Надявам се, че ще бъдем по-добре подготвени за първия мач. За нас участието ни в Лига Европа е нещо феноменално. Удоволствието е голямо. Няма да е лесно, но се радваме, че сме тук. Утре атмосферата ще бъде фантастична. Френският отбор ще може да й се наслади".

Коментари


Арапа да не мисли за нищо друго - освен да паднат с по малко / например 3 ка / -.

Това изказване на акрапа е, че ще е доволен на 1Х, ама селянина от къде да разбере.

Марица!!! Запазете това заглавие и го прочетете на глас на гнусния сърбин след мача в Страсбург.