Двама хървати, бразилец и кадър на Ботев започнаха с Локо (видео)

10-01-2018 13:44 843 0

Локомотив стартира зимната си подготовка без фанфари, фойерверки и празнично настроение, както бе в предишните години. Едва двадесетина фена дойдоха на Лаута, но нямаше и помен от латино атмосферата, която се създаваше на първите тренировки дори в годините, когато отборът бе в Б група. Бездарната пресслужба и менторите й допълнително объркаха работата с противоречащи си съобщения. Не помогна и пошлият патос на слугинажа на настоящото ръководство по социални мрежи и приближени медии.
Трима абсолютно неизвестни чужденци, плюс кадъра на Ботев Боримир Карамфилов, който за последно бе резерва в Панагюрище и синът на бившия силов застраховател Димитър Джамов Илия, са кандидатите за слава с черно-бялата фланелка. Чужденците са хърватският вратар Антони Милина, сънародникът му нападател Анте Аралица и 19-годишният бразилец Елитон Торета. Всички те заедно с бившия юноша на клуба Ивайло Аврамов, който се подвизаваше досега в Раковски, са на пробен период.
Сигурните нови попълнения засега са белгийското крило Абделхаким Буна, хърватският нападател Филип Михалевич и вратарят Росен Андонов.Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС