Цел на Ботев не замина на лагер с Левски

Защитникът Пиргов се доближава до трансфер в Коматево
09-01-2018 11:30 426 0

Защитникът на Левски Димитър Пиргов е все по-близо до преминаване в Ботев. Здравенякът от Гоце Делчев не замина на лагер със сините и бе оставен в столицата, тъй като не попада в плановете на наставника Делио Роси. Популярният у нас като Бай Делю специалист държал да си привлече нов централен бранител на мястото на земляка на Гочо Василев. Както "Марица" съобщи още преди месец и половина, Пиргов е един от най-желаните от треньора на канарчетата Николай Киров играчи.
„Надявам се, че ще ме разберете правилно. Предпочитам към този момент да запазим тишина около Пиргов. Има няколко критични момента, като в средата на буря сме. Всичко е наред, но предпочитам към момента да не изпадам в конкретика“, заяви агентът на футболиста Милко Бански пред Пловдивдерби.
Появата в медийното пространство на самия Бански след близо 4 години отсъствие също е впечатляващо. Той се бе заел да прави трансферите на Ботев при наставника Милен Радуканов. Няколко провала обаче буквално прогониха импресариото от Коматево.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС