Курдов пак вдигна пушилка срещу Марица

10-10-2017 13:24 531 0

Бившият футболист и треньор на Марица Петър Курдов отново взе на прицел родния си клуб. Заклетият авджия се прицели в настоящото ръководство и участието на представителния тим в Б група. Днес Курдов даде пресконференция, на която доведе и големият си син Евгени Курдов. Именно Курдов младши запита кога е създадено настоящото акционерно дружество, което притежава тима, състезаващ се във втория ешелон. 

Курдов старши пък нападна ръководството и персонално кмета на район Северен Ральо Ралев, но допусна, че може да мели брашно с шефа. "Бих поел протегната от Христо Христов ръка и да се обединим за благото на клуба. Ето, съдът казва, че ние сме легитимното ръководство. Насадиха го него на пачи яйца, всички избягаха от ръководството – и Ральо Ралев, и Христо Николов, и онзи магазинерът Кесов, който дърпа конците в тъмното“, заяви кошмарът на ЦСКА от средата на 80-те години.
Петър Курдов също така обяви, че е спечелил всички дела срещу настоящото ръководство и чака само произнасянето на последната инстанция - Върховния административен съд. "Оставих клуба абсолютно чист и без задължения. Сега разполагам с информация, че имат от 15 до 18 хиляди лева задължения към НАП. Не ги обслужват и правят всякакви гимнастики, за да избегнат съдия-изпълнител", каза още Курдов старши.Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС