Фешън, мешън, Ндунгала...

06-10-2017 14:51 775 0

Има една порода франсета, които където и да се появят не остават незабележими. Дуде Ндонгала е един от тях. Нападателят пропусна няколко занимания тази седмица, за да уреди семейни дела във Франция. Днес обаче Дуде се появи в "Коматево" в развеселяващ и впечатляващ питбул стайлинг. Вижте модната икона в Ботев в каква конфигурация на цветовата гама изгледа спаринга с Марица, а от видяното със сигурност той е останал доволен и сопкоен за титулярното си място.


Има и един бразилец, който чупи кантара в Ботев. Алваро Юлиано доказа, че храната прави борбата - пращайки истински снаряд в мрежата на кършиякалии за 1:2. Проблемът на Алваро обаче е кантарът в съблекалнята в "Коматево". Бразилецът се провали на този тест. По предписание на треньора си Николай Киров Алваро днес в 10.30 часа трябваше да закове стрелката на 75 килограма. Тя обаче издайнически пордължи своя ход 2 килограма надясно. Дали причината за провала в битката с грамажа е неспазването на тренировъчната програма или вкусният семеен живот и кулинарното творчество на възлюбената му Флавия Соуса, не е ясно.  Фактът обаче е, че Алваро ще бъде глобен по вътрешния правилник.

И така, вгледайте се внимателно във фешън, мешън стайлинга на Дуде, току-виж от утре и Криско, Мриско започнали да го копират...Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС