Хубчев: Само с лозунги няма да стане!

02-10-2017 21:30 96 0

Националният селекционер Петър Хубчев бе избран за Треньор на месец август и днес получи своята награда.
Наставникът на държавния ни тим заяви, че призът е важен за него и го приема много сериозно. Той гарантира, че всички в селекцията му ще дадат най-доброто от себе си в предстоящото тежко домакинство на Франция тази събота.

Хубчев за пореден път заяви, че не лозунгите и призивите ще върнат публиката на стадиона, а играта на националите.
“Повярвайте ми, приемам много сериозно тази награда. Тя от голямо значение за мен, колкото и смешно да звучи, тъй като отношенията ми с вас, журналистите, невинаги са в рамките на нормалното. Понякога сме на различно мнение и затова ви благодаря от сърце. Смятам обаче, че естеството на нашата работа е по-различно от тази на клубните треньори. Заслугата е на всички. Благодаря както на вас, така и на момчетата, които са викани. Според мен тяхната заслуга е най-голяма”, заяви Хубчев.

“За нас това събиране няма да приключи в края на тази седмица, а след мача с Люксембург. Събираме се с чувството, че нещата ще завършат добре. Не се заблуждаваме и знаем срещу кого се изправяме. Точно този противник обаче трябва да ни сплоти още повече и да ни направи по-силен отбор. Продължавам да държа на своето мнение, че не лозунгите, а играта ще върне хората на стадиона. Надявам се, че ще успеем да докараме момчетата до такова състояние, че като борба, като желание да успеем да се противопоставим на французите”, допълни още селекционерът.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС