Черно-белите и срещу Радомир в Говедарци

Крушарски размисли, няма да глобява отбора
02-10-2017 06:00 429 0

Локомотив уреди и втора контрола за лагера в Говедарци. В петък черно-белите ще премерят сили с втородивизионния Струмска слава (Радомир). Първият спаринг ще бъде срещу Рилски спортист и е насрочен за сряда следобед.

"Убеден съм, че лагерът ще се отрази добре на отбора. Новите в тима Халед Аяри и Раян Фрикеше ще могат да се интегрират пълноценно. Разчитам и на израстване от юношите. Ще имаме възможност при отлични условия да поработим спокойно за отстраняване на слабостите в играта ни. Много важна беше победата над Септември. Надявам се, че тя ще донесе на момчетата повече увереност. Вярвам, че ще бъдем по-силни след паузата в първенството", заяви наставникът Войн Войнов.
Междувременно черно-белите научиха добра новина на лагера си под връх Мальовица. Президентът на клуба Христо Крушарски е обявил, че няма да ги глобява за серията от резили, която бе прекъсната с победата над Септември. 60-годишният бизнесмен замина за Русия и не успя да види успеха, но останал доволен от него. Той се бе заканил да бръкне дълбоко в джобовете на играчите, заради пораженията от Славия, Пирин и от Ботев.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС