Апостолов: Да изчистим Ботев за Самуилов!

01-10-2017 19:31 962 0

Председателят на Сдружение ФК Ботев Апостол Апостолов изрази оптимизъм след скандалното общо събрание, което бе белязано с бой, псувни, взаимни обвинения и приключи миролюбиво. Според Апостолов, до края на годината дълговете на клуба ще бъдат изчистени и той ще стане по-атрактивен за инвестиции. Той разкри още, че Георги Самуилов единствен дава пари за издръжката на клуба.

"След днешното събрание на Сдружението мога да кажа, че се случиха няколко интересни неща. Бяха гласувани всички точки по дневния ред, след което както видяхте се получиха неприятни сцени. Не зная точно колко време продължиха, но бяха неприятни. Надявам се, това да не се повтаря. Трябва да се приключи с форумните изблици на някои и с неоснователните нападки на други. Всички трябва да сме обединени.

Поговорихме си след това, а Ангел Палийски и Борис Гиздаков се разбраха за недоразуменията, които са имали. Защото може да се напада постоянно без изобщо да се знае за какво става въпрос. Защо никой не пита Ботев как се издържа и от къде се намират пари. А в Ботев всичко е платено и се дължи само по една премия. Трябва да спрем с нападките и всички да вървим обединени напред. Нашата първа и основна цел е до края на годината клубът да бъде напълно изчистен.
Аз чувах нападки, но не съм чул някой да дойде и да каже - ето този човек иска да вземе клуба. Има един единствен човек, който издържа в момента Ботев и това е Георги Самуилов. Този човек е поставил своето условие, за да придобие акциите, а именно клубът да е напълно чист. С общи усилия до Нова година трябва да сме готови с това.
Чуха се две основни идеи за довършването на стадиона "Христо Ботев", който е болка на всички нас - чрез общината или чрез частен инвеститор. Аз лично не виждам как оже да стане чрез общината, защото ако инвестира в стадиона на Ботев, трябва да инвестира и за Локомотив, Спартак, Марица, а има и стадион "Пловдив". Затова ние трябва да изчистим всичко, за да може и г-н Самуилов да инвестира в стадиона. В момента няма как, тъй като може да бъде атакуван отвсякъде. Нека да сме обединени и Ботев да тръгне в тази посока, в която всички очакваме, а в момента мисля, че както г-н Палийски, така и г-н Йотков и г- Киров съ вършат добре работата", завърши Апостолов.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС