Виана вече е основен голмайстор на канарите (видео)

Искам Ботев да върви направи, обяви новата звезда на тима
01-10-2017 12:38 333 0

Новата звезда на Ботев Фернандо Виана поведе голмайсторската листа в отбора с двете си попадения при трудната победа с 4:2 над аутсайдера Витоша в столичния квартал Бистрица. Бразилецът вече 6 пъти е поразил противниковите врати в 8 мача, с което изпревари капитана си Лъчезар Балтанов, имащ в актива си 5 гола. Неоспорим водач в Първа лига е Фернандо Каранга от ЦСКА с 12 попадения.

„Беше труден мач срещу корав съперник. Радвам се, че спечелихме и че взехме ценни точки, за да се изкачим нагоре в класирането. Да, срещу Локо не играх заради контузия, сега съм щастлив. Благодарение на Господ бях на терена и помогнах“, сподели Виана.

„Мисля, че имаме шансове за челните позиции. Ние сме много силен отбор. Това е основната ни цел, да завършим сред първите в крайното класиране. Нямам конкретна цел с колко гола искам да завърша. Важното е да играя добре, чак тогава се стига до головете. Футболът е колективен спорт, важно е тимът да върви напред“.

„Не знам дали ще се стигне до трансфер. Не искам да мисля толкова напред. В бъдеще ще видим, сега искам да давам всичко от себе си, за да върви Ботев напред“.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС