Шест националки ще гледаме на Купа Пловдив

29-09-2017 11:51 191 0

Шест български националки, които приключиха участието си в Европейското първенство, пристигат в Пловдив за международния волейболен турнир "Купа Пловдив" от 3 до 7 октомври в зала Колодрума. Зрителите ще гледат играта на Емилия Димитрова от Бурса ББ, Христина Русева и Добриана Рабаджиева от Галатасарай, и Жана Тодорова, Мария Данчева и Нася Димитрова от Марица. Шест тима ще участват надпреварата - домакините от Марица, турските Бурса и Галатасарай, Динамо и КСМ от Румъния и Олимпиакос. Всички мачове на Марица са от 18 часа. Първата среща на жълто-сините е на 3 срещу Динамо. Цената за дневен билет, включващ и трите мача от програмата, е 5 лева. За ученици и пенсионери входът е безплатен.

Тази година турнирът е много силен. Отборите са на топ ниво, заяви кметът на Пловдив Иван Тотев на пресконференция днес в общината. Там присъстваха ръководството на Марица както и част от състезателките на отбора. Призовавам пловдивчани да дойдат в Колодрума и да се насладят на волейболният турнир, каза още кметът.

Треньорът на Марица Иван Петков сподели, че "Купа Пловдив" е подготовка за предстоящите мачове на Марица от Шампионската лига срещу финландките от Сало.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС