Пената дари хубавата Краси с книга

Моделката се срещнала с легендарния треньор на турнир за деца в столицата
11-09-2017 13:01 343 0

Моделката Краси Гешева пусна в обръщение любопитно фото, с което възпламени приятели и фенове. Миската се щракна с легендарния ни треньор №1 на 20. век Димитър Пенев. На снимката Пената е прегърнал през кръста велинградчанката и се усмихва чаровно.

Това е вторият ти епичен успех след фурора, който направи с организацията на конкурса Мис Велинград, закачаха се добронамерено приятелите на хубавата Краси. Тя обаче отговори сериозно и сподели, че не просто обича футбола, но е и фен на Пенев заради постиженията му начело на българския национален отбор през култовата 1994 г., когато нашите станаха четвърти в света в Щатите.

Срещата с Пената станала по време на турне на Краси заедно с асоциацията на българските футболисти, в която тя водела церемониите по награждаването на серия от турнири. На последното състезание в столицата Гешева се е запознала и с Пенев.

Красавицата и основателка на Академията за млади дами била изключително ентусиазирана от събитието, защото нейният фаворит ЦСКА спечелил купата на детския турнир. Но ентусиазмът и ескалирал от срещата с Димитър Пенев. Треньорът останал толкова очарован от младата дама, че и подарил своята автобиографична книга с автограф.

Беше голяма чест за мен да имам възможността да комуникирам с Пенев. За мен той е най-добрият треньор на всички времена и определено е изключително добър човек, заяви развълнувана Гешева.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС