Григор зарадва децата на кортовете в Хасково

05-09-2017 11:41 1219 0

Красимира Славова, haskovo.net

Григор! Григор! Тези детски възгласи изпълниха пространството около зала „Спартак“ около 10 часа днес. На кортовете „Юнак“ пък въздухът беше още по-нажежен. Всички се суетяха около своя идол- Григор Димитров. Много щастливи бяха и децата от близката градина, които направо през оградата подаваха ръчички, за да пипнат звездата. Някои от тях не вярваха на очите си, че той е тук и разговаря с тях. „Говорим си, все едно всеки ден сме били заедно“, радваха се и учителките на малките, които през цялото време обясняваха на децата кой е Гришо и че е за пример като спортист и човек.
Гришо е в Хасково само за два дни, дошъл е в малкото си свободно време в родния град, за да се види с родителите и близките си. Той обаче отдели и време да посети кортовете, където тренират децата и юношите от ТК „Хасково 2015", в който Григор е картотекиран като играч №1. Там се срещна и с кмета на Добри Беливанов
Шампионът от Мастърса в Синсинати остана само час на корта, той беше придружен от майка си Мария и баща си Митко Господинов.
След малко четете какво каза Гришо за отминалите турнири и предстоящия и също как се чувства в родния си град.

Какво мисли Григор за Хасково и приятелите там....четете ТУКСедмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС