Дик Адвокаат: Не ме е страх от България

02-09-2017 19:43 104 0

Селекционерът на Холандия Дик Адвокаат говори преди световната квалификация срещу България, която е в неделя от 19:00 часа в Амстердам. „Лалетата“ отстъпиха пред Франция с 0:4, докато момчетата на Петър Хубчев победиха Швеция с 3:2 и пристигнаха с приповдигнато настроение в Ниската земя.

“Няма да променям твърде много, но ще има промени. Строотман не е на разположение, така че Вилена ще играе утре”, започна Адвокаат.

“Всички мислеха, че ще загубим от Франция и ние искахме да ги опровергаем, но не се получи. Сега играем срещу съперник, с който можем да мерим сили. Но нека сме ясни, не ме е страх”, допълни той.

“Ако погледнем реално на нещата, Франция има огромен избор от играчи. В момента ние не разполагаме с това, но нещата може да се променят следващите години. Разбира се, ние сме разглезени през годините, но има и такива периоди. Знаем, че трябва да спечелим в неделя. Това важи и за България, но очаквам да държим инициативата повече отколкото в мача с Франция”, каза още холандският селекционер, цитиран от БЛИТЦ.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС