Фенове на Миньор: Те влизат, ние ги набихме (видео)

31-08-2017 11:31 421 0

Мелето на стадиона в Пазарджик по време на мача Хебър - Миньор продължава да интригува постния откъм екзотични емоции български футболен живот. Както е известно агитките на двата отбора се биха като добитъци, а граовски бабаит дори простреля с пушка пазарджишки конкурент. Въпросният Пешо Буферо бе арестуван чак на четвъртия ден след инцидента, след като националните телевизии показаха безпрецедентната вандалщина. До тогава вечно мрънкащите за пари и още социални придобивки полицаи не си направиха труда нито да прекратят просташкия бой, нито да арестуват участниците. 
"То се вижда... Първите седалки където летят. Първото нещо - първо те хвърлят, ние им отвръщаме. Те влизат, ние ги набихме. Мислим, че всичко си е протекло съвсем в рамките на нещата", коментира фенът на Миньор Асен Асенов.

"Идват, нахлуват, с винкели, почват ни, като камикадзе, един много голям мъжкар почва да се развихря с винкела, да се прави на мъжага. Набиха му плесниците съвсем заслужено. Мисли, че като ходи на фитнес малко и се зоби, че може и да се бие и си е повярвал едва ли не. Ако не беше с винкел и не беше прескочил, мога да ви кажа, че вероятно и жив нямаше да си отиде".

"Той какво прави при нас? Били сме го, плаче после. Защо плаче? Удариха на камък, защото имаше 10-15 човека, качествени, от нашите, които им показаха за какво става на въпрос".

"Секторът беше идеално изметен. Нямаше нито едно камъче. Аз лично търсих нещо да хвърля и нямаше. Като се хвърляше, пада нещо, взимаме го и обратно по тях се хвърля. Това е. Ние не се хвърляме, ние се бием с плесници, защото сме мъжкари", коментираха бабаити от Граовско, наричани по другите стадиони още орки.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС