След здрав лобут...Флойд Мейуедър ВИДЕО

27-08-2017 08:02 1539 0

Флойд Мейуедър оправда статута си на фаворит и спази обещанието си към феновете на бокса да нокаутира Конър Макгрегър в дългоочакваната Битка на годината, която ще подобри всички финансови рекорди в историята на бойните спортове. 40-годишният американец изнесе боксова лекция на наперения си ирландски опонент и реферът спря мача в средата на 10-ия рунд с технически нокаут, тъй като ММА звездата не оказваше никаква съпротива на комбинациите на Мейуедър и вече бе видимо разлюлян.

Флойд спечели 50-ата победа в 50-ия мач в безупречната си кариера, но не беше толкова категоричен в превъзходството си, колкото очакваха боксовите специалисти. Макгрегър със сигурност е заслужил уважението най-вече на тези, които предричаха безметежна разходка за американеца. В крайна сметка обаче Флойд повишаваше темпото, когато решеше, като не се и затрудняваше да прави комбинации от прави и крошета при почти постоянно ниския гард на ирландеца.

Макгрегър повтаряше на Мейуедър след последния гонг, че е могъл да продължи, но при оставащото почти половината време от 10-ия рунд и при комбинациите на Флойд, реферът определено запази здравето на ММА шампиона и му спести разочарованието да бъде проснат на пода.


Колко ще вземат двамата жа шоуто....прочетете ТУКСедмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС