Камбуров: Не мога да си тръгна от Локо, името ми е останало там (видео)

14-08-2017 05:44 1020 0

Новото попълнение на Берое Мартин Камбуров заяви, че темата "Локомотив Пловдив" е приключена и в момента е съсредоточил вниманието си единствено към постигането на целите с новия си тим. 36-годишният свиленградчанин обаче не остана длъжен на тези, които го оплюха, въпреки огромните му заслуги за черно-белия клуб. “Срещнах едно нормално отношение за името Камбуров от страна на ръководството и на Александър Томаш. Надявам се взаимно да си бъдем полезни. Хората, които са разбрали кой е Камбуров и какво е направил за Локомотив Пловдив, това интервю, когато си тръгнах може да си го пуснат и да видят за какво става въпрос. Срещу Камбуров има едни цифрички, които показват какво съм направил за Локомотив. В момента съм в Берое и темата Локомотив е приключила. До май месец имам договор и ще се опитам да се съсредоточа върху представянето си тук. Но все пак не мога да си тръгна от Локомотив, защото моето име е останало там”, заяви Камбуров.

“Надявам се в процеса на работа да зарадвам публиката. Мога да кажа, че получих едно нормално отношение от страна на ръководството и от страна на треньорския щаб. Приеха ме много добре тук. Тренирам съвсем от скоро, от няколко дни. Надявам се в процес на работата да се опознаем още повече и разбира се да бъда полезен на отбора”, каза Камбуров.

“В Берое първата цел е челната шестица. Мисля, че отборът има голям потенциал и добри футболисти. Надявам се с моя опит да помогна на отбора. Нова обстановка е, може би ще ми трябва време за адаптация. Не мога да прогнозирам колко гола ще вкарам. Дано да се повече и отборът да си постигне целите” завърши Камбуров.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС