Официално: Херо е новият треньор на Лудогорец

13-08-2017 11:22 359 0

Играта на котка и мишка, на "Не се сърди човече" и "Има ли корабче в оченцето" в Разград свърши. Очакваното назначение на Димитър Димитров (Херо) за нов старши треньор на Лудогорец вече е факт. Преди това два сайта, наричани "лични фейсбук страници на Кирил Домусчиев" разиграха театро, в което съобщаваха за преговори с други специалисти.
Истината е, че на Георги Дерменджиев шапката бе скроена още преди мача с Ботев за Купата, а поражението просто дойде дюшеш на стратезите от Делиормана. За възможното назначаване на Херо, който часове преди това бе разтрогнал с Иртиш съобщиха няколко пъти и коментаторите на Диема, които иначе произнасят името на Домусчиев с библейско страхопочитание.
"Спортният директор на ПФК Лудогорец Методи Томанов финализира успешно преговорите с Димитър Димитров и специалистът, работил запоследно в Иртиш (Павлодар), поема шесткратните шампиони. Димитров бе определен за наставник на тима след разговори с още няколко именити треньори от България и чужбина. Роденият през 1959 г. в Бургас специалист пристига в Разград в понеделник (14 август) и ще бъде представен пред медиите в 13,30 ч. на пресконференция на стадион "Лудогорец Арена". Вечерта в 20,00 часа", гласи съобщението в официалния сайт на Лудогорец.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС