Съблекалнята на Сити стана кораб от Междузвездни войни

11-08-2017 06:00 288 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола и футболистите му вече се наслаждават на нова и нестандартна обстановка на стадион "Етихад". Тя е вдъхновена от легендарната филмова поредица "Междузвездни войни".

Както се вижда от снимките, визията поразително прилича на декорите, които се използват при корабите "Разрушители" в шедьовъра на Джордж Лукас. Клубът от дълго време има желание да подобри дизайна на съоръжението и сега то е в съответствие с другите европейски грандове, разкри Офнюз.
Интериорът на "Етихад Стейдиъм" е обновен през това лято и няма съмнение, че дори Джордж Лукас ще се гордее с дизайна на футболната арена.
Самият Гуардиола също е допринесъл за новата визия на съблекалнята и коридорите, която ще бъде използвана за първи път на 21 август срещу тима на Евертън в мач от втория кръг на английската Висша лига.

От Сити въведоха и "Тунелен клуб", какъвто вече има и Тотнъм - позволявайки на феновете да се насладят на пълно VIP изживяване за скромните 9000 паунда на година.

За тази цена привържениците ще бъдат обслужени с хубава храна и дори ще могат да гледат играчите от близко разстояние, докато излизат на терена. Освен това членовете на тунел клуба ще получат тактически брифинг от представител на треньорските екипи на Гуардиола.Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС