Треньорът на Марица проплака от неуверени играчи (видео)

Кършиякалии записаха трета поредна загуба в Чипровци
08-08-2017 00:33 466 0

Наставникът на Марица Стоян Димитров не бе обезсърчен след загубата от Монтана с 1:2. В Чипровци кършиякалии записаха трето поредно поражение и са на дъното на Втора лига с голова разлика 2:7, без спечелена точка. Жълто-сините са единственият тим, който все още са без актив. Почетното попадение за гостите вкара Димитър Юруков в 58-ата минута, но преди това Даниел Васев и Алек Манолов бяха дали надеждна преднина за домакините.

„Трудно начало. Трета среща вече губим. Основната причина е, че сме изключително плахи и неуверени във възможностите си и така не можем да разкрием потенциала са. Като че ли чакаме да ни отбележат гол, за да се сетим да погледнем към противниковата врата. Ще продължаваме да работим, независимо от загубите. Сигурни сме, че момчетата ще добият увереност и ще заиграят по-добре“, бяха първите думи на Димитров след третата загуба на Марица.

„През второто полувреме показахме хубави неща във фаза атака. Но се сещаме да играем, когато ни вкарт. Трябва да играем добре в защита, за да има сигурност и при другите футболисти – полузащитници и нападатели“, каза още бившият наставник на Свиленград.

„Пътят, по който поехме, а именно оставане на голяма част от футболистите, предполагаше това начало – неуверени и плахи. Трябва да играем по-сигурно в защита, а от там да дойде увереността на другите футболисти. Трябва да сме по- смели“.
„В никакъв случай не мислим за оцеляване, искаме да се утвърдим в групата и да покажем такъв футбол, какъвто отборът е показвал през годините“, завърши той пред Диема Спорт.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС