Палийски: Самуилов плаща разходите от 2 години

07-08-2017 19:12 319 0

В Ботев няма как да бъде спокойно, признава президентът на клуба Ангел Палийски пред колегите от Дарик радио. - Винаги има работа за вършене, винаги има интерес към нас. Преболедувахме отпадането от Лига Европа, което бих нарекъл гордо. Сега се подготвяме за мача за Суперкупата с Лудогорец.

Трансферът на Косоко е финализиран. С него и с мениджърът му Болеслав Козакевич работихме много добре и искам да им благодаря за това.

Днес или утре трябва да се спрем на футболист, който да бъде привлечен, Незнам обаче дали на 100% ще замени Косоко.
Неделев още е с болки и дали ще играе с Лудогорец ще се решава в последния момент.

Г-н Самуилов не е спрял да плаща разходите в клуба от септември 2015 г. Относно прехвърлянето на акциите трябва да се свършат някои работи от Сдружението, чисто технически и тогава да бъдат да се осъществи прехвърлянето. Доколкото знам вчера тяхното събрание е минало и няма проблем с прехвърлянето на акциите.

Болката за стадиона не е само на феновете, тя е на нас, ръководството и на цялата общественост. Работим по въпроса, търсим варианти и заедно обединени е по-вероятно да осъществим тази мечта. Видяхте в Бургас имаше много фенове, но друго щеше да е у дома, където и стените помагат. Дай Боже следващия евромач да е на Колежа", каза Палийски пред Дарик.

P.s. С риск Ел Президенте отново да ни се разсърди, но..пожелаваме на Ботев евротурнири още идното лято. До тогава стадионът край Бирената със сигурност няма да бъде завършен.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС