Войнов: Грешахме прекалено много

06-08-2017 22:36 197 0

Наставникът на Локомотив (Пловдив Войн Войнов обяви, че тежката загуба от ЦСКА-София на “Армията” с 1:4 се дължи на прекалено многото допуснати груби индивидуални грешки в отбрана.

“Загубихме, защото допуснахме повече грешки и бяхме наказани. Честитя победата на ЦСКА, тя е заслужена. Трябва да поработим повече в атака, за да вкарваме. Груби наши индивидуални грешки се отразиха на резултата. ЦСКА бе по-добър, трябва да си го признаем. Три от четирите гола станаха след наши грешки - на контраатака и то на “Армията”. Публиката влияе, ние също имахме подкрепа, но разочаровахме нашите симпатизанти. В следващия мач ще се опитаме да ги зарадваме. В атака ни трябва още малко хъс и завършващи удари, за да материализират усилията. Но днес допуснахме много индивидуални грешки и бяхме наказани” коза Войнов, който заяви, че до два дни смърфовете ще се подсилят поне с двама нови футболисти.

“Коментираме Иса, познавам го, но има оферти от чужбина. Ако не замине, може да помогне. Райков ще бъде наш от утре, а и Асен Георгиев ще подпише с нашия клуб”, допълни специалистът.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС