Локо изписва каре авантюристи

Гърците, белгиецът и камерунецът не хванаха окото на Войнов
05-08-2017 09:26 665 0

Илиян НЕДКОВ

Локомотив ще освободи и четиримата чужденци, които карат проби в отбора, научи Марица. Дуото гърци Димитриос Воснакидис и Анатонис Рамос, белгиецът Елияким Нгандоли и камерунецът с френски паспорт Ахил Аланга не впечатлиха треньорския щаб на черно-белите по време на тестовете си. Първите трима се включиха в заниманията на пловдивчани от вторник, а африканецът цъфна на Лаута в сряда. 

Треньорът Войн Войнов организира специална учебна игра заради карето кандидати за слава. Представянето на легионерите не се оказа на желаното от специалиста ниво. Затова те ще бъдат отпратени от Лаута и ще си търсят късмета другаде.

Черно-белите се надяваха поне единият измежду Рамос,  Нгандоли и Аланга да се превърне в заместник на легендарния Мартин Камбуров, с когото в четвъртък клубът скъса официално взаимоотношенията си. Никой от тримата обаче не си заслужи договор. Бранителят Воснакидис също не се оказа точното попълнение за ариергарда.

„Ще ги освободим. Нито един от четиримата няма да остане в Локомотив. Ще си търсят късмета другаде”, потвърди пред Марица спортният директор Чавдар Цветков.

Той допълни, че на този етап на Лаута не очакват и други футболисти за проби. В Локо искат да привлекат качествен футболист, който да вдигне нивото на отбора. Цел №1 си остава осигуряването на достоен заместник на Мартин Камбуров.

В последните дни усилено се носеше информация, че черно-белите пробват да прикоткат нападателя Исмаил Иса. „Не знам нищо подобно”, отсече Чаво.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС