На "Лаута": Локо чака нов Камбуров днес

02-08-2017 10:37 1037 0

Локомотив очаква чуждестранен нападател днес, научи "Марица". Въпросният легионер е гласен за заместник на легендарния Мартин Камбуров. На Лаута пазят в тайна подробностите за тарана, тъй като пристигането му не е на 100% сигурно. Става въпрос за нападател, който е родом от държава извън Европа.

„Утре (б.а. днес) би трябвало да пристигне и да се включи в заниманията на отбора. Вероятно ще гледаме два дни, след което ще преценим дали ще го привлечем. Идването му обаче все още не е напълно сигурно. Затова първо ще изчакаме да пристигне, след което ще обявим кой е. Не е европеец, но притежава гражданство”, потвърди пред "Марица" спортният директор Чавдар Цветков.

Междувременно от 18 часа вчера черно-белите подновиха тренировъчния процес. Първо занимание с отбора проведоха пристигналите на проби трима чужденци - дуо гърци и белгиец. Защитникът Димитриос Воснакидис, нападателят Анатонис Рамос и белгийският таран Елияким Нгандоли ще се доказват пред треньора Войн Войнов.

Засега спортно-техническото ръководство на пловдивчани не е решило колко време за тестове ще предостави на тримата кандидати за слава. Не е тайна, че на Лаута искат да се подсилят с още по един качествен централен защитник и таран, който да замести Мартин Камбуров.

В неделя Локо гостува на ЦСКА-София и ще се опита да продължи серията си без загуба от началото на първенството.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС