Мис Мадейра? А бе, къде е Крушарски?

01-08-2017 12:33 1201 0

Юлиян АНГЕЛОВ

Баба ми, лека и пръст, казваше, че португалките трябва да са най-красивите в Европа, тъй като мъжете им откривали нови територии и си докарвали най-красивите момичета там за жени.


Като гледам снимките на новата "мис кралица на Мадейра" мога да ви кажа само едно - на този остров живеят най-миролюбиво настроените мъже-пацифисти в света.


И така, два дни преди Маритимо - Ботев на остров Мадейра имаше друг сблъсък - този на модния подиум. Там си избираха кралица на остров Мадейра за 2017 година. Носителка на отличието е Александра Гарсес. Нейни подгластнички са Едуарда Оливейра и Жоана Оливейра. Новата Мис Мадрейра 2017 г. е на 21 години и е висока 1.75 см. Гарсес е родом от Калхета. Тя ще представлява острова в големия финал на конкурса "Мис Кралица Португалия" през септември. 

Победителката спечели в трите категории "г-ца популярност" (публично гласуване), "г-ца съчувствие" (гласуване от другите кандидати) и "мис кралица мадейра 2017" (гласуване от жури, съставено от известни личности с доказан опит в областта на модата, туризма, културата, изкуствата и спорта).

Това е. Един съвет към групата на Ботев - ако имате едно място в правителствения самолет, със сигурност трябва да приберете Александра. Не трябва такова цвете да бъде стъпквано от... бразилци с футболни умения, които не позволяват на Маритимо да премине в четърти кръг на Лига Европа.

А бе, къде е Крушарски? То бива градушка на Мадейра, ма чак толкова....2-3 да стават от 14 си е направо убийствен мор. Общинарите в Мадейра да гласуват бюджет и да взимат ПВО-то от "Лаута", за да оправят генетичния фонд.Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС