Камбуров поддържа форма с тенис

26-07-2017 16:15 686 0

Докато чака развитие по казуса си голмайсторът на Локомотив Пд Мартин Камбуров поддържа форма с тенис. Таранът все още не е разтрогнал договора си с черно-белите. Все още има възможност Камбуров да подгони рекорда от голове на Чико с екипа на Локо.

Ето каква декларация към президента Крушарски и Камбуров разпространиха чрез БТА група фенове на Локомотив:

Локомотив има нужда от Мартин Камбуров и Мартин Камбуров има нужда от Локомотив
П
реди около 10 на дни конфликт между собственик и футболист доведе до напускането на последния. Нищо по-естествено и едва ли би имало такова значение ако се отнасяше за „някакъв“ футболист. Но отбора напусна Мартин Камбуров – Капитанът, Лидерът, Голмайсторът, човекът, превърнал се в емблема за Локомотив!
Човекът, носил радост, гордост и незабравими преживявания за черно-бялата публика толкова години наред! От фантастичния Шампионски сезон до последното дерби с „Ботев“!

И този футболист да си тръгне от Лаута през задния вход?!!!

Не, това е нелепо безумно и абсурдно!!!

Затова призоваваме :

Мартине, преглътни горчилката и емоциите си в името на Локомотив и хилядите привърженици, които те обичат и се върни в отбора !
Там, където ти е мястото! Имаш още несвършена работа! Още не си дописал историята си….! Ти си нужен на Локомотив и Локомотив е нужен на теб!

Г-н Крушарски, Вие сте „Капитана на кораба“ и това е безспорно! Като опитен и зрял ръководител, очакваме да проявите разум , далновидност и разбиране и да върнете Мартин Камбуров ! Хората ще оценят по достойнство този жест!

От инициативна група привърженици на Локомотив ПловдивСедмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС