Сексскандал разкри тайната на Маруан Фелаини

24-07-2017 19:03 883 0

В два секс скандала само в рамките на няколко дни се забърка халфът на Ман Юн Маруан Фелаини. Изданията в Англия разкриват какви неща върши белгиецът извън терена. 26-годишна жена, пожелала анонимност, споделя пред „Мирър“ преживяното с Фелайни.

„Фенка съм на Манчестър Юнайтед. Бях в компанията на други фенове, когато един футболист започна да ми праща съобщения с предложение за секс. В мача, който гледах, той не игра - бе контузен“, започва разказа си дамата, цитирана от Блиц.

„Запознах се в Фелайни малко по-рано през май. Всичко започна от снимка на отбора, която публикувах в Инстаграм. Първоначално не вярвах, че е той, но започна да праща снимки от колата си, от дома си и къде ли не. Искаше да докаже, че е той.

Мина малко време и изведнъж снимките, които пращаше станаха прекалено интимни. Пращаме ми фотоси на определна част от анатомията си и искаше да му пращам мои снимки. Казваше, че много ме иска. Канеше ме в къщата си. Нямаше как да се срещна с него, след като сме си пращали само 4-5 дни съобщения. Другите момичета може да са такива, но не и аз.

През лятото той обиколи половината свят, включително Испания, Мароко, Япония. Имам снимки на неговия полов орган, изпратен от всички държави“, споделя дамата.

Дни по-рано друго момиче разкри, че е имала сексуални отношения с Фелайни, но той я излъгал и бързо я отпратил.

Еглантин Агилар разказва как напуснала Лос Анджелис и заминала за Европа заради белгиеца.

„Имах хубав живот в Лос Анджелис. Но го зарязах и тръгнах за Европа, защото много харесах Фелайни,а той искаше „нещо специално“. Преместих се и само след няколко дни той започна да ме игнорира. Не се виждахме много, но ми пращаше снимки на органа си. Казах му, че не съм дошла само, за да правим секс, а тези снимки, които праща унижават и двама ни. Маруан крещеше, че съм обичала големи пен*си, а неговия бил такъв. И всичко било в реда на нещата.

Накрая му казах, че искам да имаме нормална връзка, да сме заендо. Той отвърна, че не търси това и се промени. Започна изцяло да ме игнорира. Много ме разстрои – зарязах хубавия си живот в САЩ заради него“, споделя Агилар.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС