Малък Тошко обяви Локо за шампион

14 години след Батето и синът му прогнозира титла за черно-белите
23-07-2017 15:11 1699 0

Синът на Иван Славков Тодор Славков прогнозира изхода от сезона още преди да е приключил втория кръг. От Лаута вчера внукът на Тодор Живков обяви Локомотив за шампион. 

Славков младши дойде на стадиона заедно с президента на клуба Христо Крушарски. Босът даде за курбан агне, което бе опято от православен свещеник в присъствие на фенове. Малък Тошко обаче не присъстваше на ритуала, който бе изпълнен под знойното юлско слънце зад трибуна Бесика, а предпочете хладната канцелария. На излизане от стадиона обаче Славков - младши не пропусна да се снима с фенове.
Днес на страницата си във фейсбук Тодор Славков обяви "Локо Пловдив шампион".
От постоянното присъствие на Лаута видяха в това добра поличба. Преди 14 години бащата на Тодор Иван Славков обяви, че Локо ще стане шампион. Това обаче стана в далеч по-късен етап на първенството. 

На тежка софра в Балабановата къща Батето заяви на всеослушание, че Локомотив ще бъде новият шампион, което се превърна в истина пет месеца по-късно. Съвсем малка подробност е, че тогава бе паузата в първенството, а черно-белите зимуваха на първо място.

Сега синът на Батето реши да изпревари татко си и обяви Локо за държавен първенец още през юли.
От Тошкови уста, в Божите уши, заявиха побелели от локомотивски страсти фенове на Лаута. Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС