Крушарски като Батето - от курбан на купон

23-07-2017 08:47 895 0

Босът на Локомотив Христо Крушарски показва завидна кондиция този уикенд. Първо се появи на Лаута за курбана на феновете, като намери време и да поговори с тях за стадиона. Вечерта отскочи до родното Говедарци, за да присъства дейно на среща на випуска. Довечера трябва да е на Лаута пак, за да гледа Локо - Левски. 

А, и да не забравя - компания в пътуването до и от Лаута му правеше Тошко Славков (но той предпочете да остане в канцелариите на стадиона по време на курбана). 

Мевдувремемно пред Marica.bg президентът на черно-белите Христо Крушарски обяви, че завишени премии за победа на Локомотив Пд над Левски не се предвиждат. Дербито между двата тима ще се проведе тази вечер от 21 часа на Лаута. 


„Стига вече с тези пари. Това ли е най-важното?! Няма да има завишени премии за успех срещу Левски. В този мач нашите футболисти трябва да играят с мерак. Предишния кръг победихме Етър без играчите да бъдат надъхвани с допълнителни финансови стимули. Ако успеят да бият Левски, ще си заработят полагащите им се премии”, отсече Крушарски, който през тази седмица изчисти всички забавени забавени заплати на отбора. 


По наша непотвърдена официално информация според настоящата схема на премиране на Лаута възпитаниците на Войн Войнов ще приберат по 600 лв. на калпак, ако ударят сините. Все пак при положение, че черно-белите победят столичани и направят истински спектакъл за феновете, не е изключено в последствие Крушарски да реши да развърже кесията по-щедро.Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС