Парагвайска атлетка: Олимпиадата е секс!

21-07-2017 06:00 1038 0

Всичко е любов! Заглавието на този голям български филм обаче не важи за съвременните Олимпийски игри. Там нещата са далеч по-прозаични. И наблягат преди всичко на плътската наслада. Тази мистерия бе разбулена от парагвайската атлетка Лерин Франко. Тя е състезателка по хвърляне на копие, но не спортните резултати я направиха известна. Тя беше най-сниманата спортистка на Олимпиадата в Пекин, а после и на тази в Лондон. На Игрите през 2008 година дори я обявиха за Мис.

Преди 3 години Лерин се отказа от леката атлетика и се обърна изцяло към модния подиум. След снимки в Канада сексапилната вече 35-годишна дама разкри интересни тайни на олимпийското село.

Бившата копиехвъргачка видяла какви ли не случки. Не случайно игрите са известни още като секс изложение.

"На Олимпиада е най-зле. Видяла съм и преживяла всичко. Спортистки, с които делях стая, нямаха търпение да свършат състезанията, за да употребят всички кондоми, които бяха получили. Те дори не мислеха за резултатите", сподели Лерин.

Тя била добро момиче, но също не останала на сухо. "Имах връзка със състезател от парагвайстия отбор и на мен не ми останаха кондоми", сподели още дамата, която е била първа подгласничка на Мис Парагвай 2006.

Нормално! Млади хора, събрани в едно село. Стегнати тела, висок адреналин, бушуващи страсти. Светът е Олимпиада!Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС