Хороскопът на Христо Крушарски за днес

17-07-2017 12:59 653 0

Босът на Локомотив Пд Христо Крушарски е роден на 26 февруари 1957 година. С оглед очакваните революционни промени в стандарта и организацията в клуба от "Лаута" днес следобед, надникнахме в дневния хороскоп на боса. Ето какво казват звездите:


Дневен хороскоп - Риби - 17.07.2017

Въпреки че някои от зодията няма да осъществят запланувани дела, понеделник е благоприятен за Рибите. Обществените контакти, преговорите и пътуванията по работа са характерни за мнозина. Онези, които няма да реализират делата си, не трябва да се притесняват. През седмицата ще успеете. Денят ви ще е изпълнен с емоции и събития. Обичате предизвикателствата и ще започнете нещо, което не сте правили досега. Възможно е да имате късмет при хазартни игри, но бъдете умерени и не прекалявайте. Ще се забавлявате. Обичате да давате, да помагате с желание и от сърце, и това не остава скрито от съдбата.

Очаквайте бързи придобивки. Създайте си предварителен график, но не се старайте да го следвате точно. Разпределете деня си на две части – време за действие и време за почивка. Скоро се впускате в приключения и авантюри, не се занимавайте с дейности, в които нямате никакъв опит.
Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС