Семейство Конте се награбиха на плажа (снимки)

12-07-2017 09:47 1145 0

Семейните ласки не са непременно нещо досадно и банално. Милувките на партньора в живота си имат своя чар. Това показаха мениджърът на Челси и прелестната му съпруга Бети по време на семейната ваканция на Средиземно море. Семейство Конте бяха щракнати от папараци в края на лятната си почивка в Италия. Той се излежава на плажа, докато неговата любима нежно масажира тялото му.

Конте плува в кристалните води на морето и с удоволствие подава топката на хлапета, забавляващи се край водата.По нищо не личи, че италианецът има проблеми на "Стамфорд Бридж" и загуби наддаването с Манчестър Юнайтед за подписа на Ромелу Лукаку.

Говори се, че Конте е в конфликт с ръководството на клуба, въпреки че направи Челси шампион. Имаше и спекулации, че той може да напусне английската Висша лига и да се завърне в Серия А. Но това очевидно не се отразява на лятното настроение на Антонио Конте. Той дарява с внимание съпругата си Елизабет, нещо, за което рядко му остава време по време на футболния сезон.

"Елизабета не си е падала по футбола, преди да се съберем - признава Конте в свои интервюта. - Нейните родители не гледат мачове и навремето са предпочитали разходка в парка или да се качат на велосипедите в почивните дни. Сега вече всички са големи фенове на играта. Понякога не ми е лесно да обясня защо в единствения си почивен ден пътувам до друга държава, за да гледам мач. Но това е част от моята професия."Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС