Букмейкър стана спонсор и на Марица

12-07-2017 08:36 586 0

Илиян НЕДКОВ

Завърналият се в професионалния футбол отбор на Марица ще постави логото на букмейкърска къща отпред на фланелките на футболисти. Родният клуб на Христо Стоичков ще подпише спонсорски договор с Efbet, научи Марица. Разговорите между двете страни са в напреднала фаза и се очаква съвсем скоро да бъдат финализирани и новината да бъде обявена официално.

Според контракта на стадиона в кв. Кършияка ще бъдат поставени и рекламни пана на букмейкъра, който има подписани подобни договори с почти всички клубове от родния елит. Предстои да бъдат договорени параметрите по контракта между Марица и Efbet, т.е. каква сума ще получи пловдивският клуб.

Иначе логото на букмейкърската къща стои и на екипите на Ботев, с които жълто-сините ще провеждат тясно сътрудничество през предстоящия сезон. Канарчетата пратиха каре свои юноши да се обиграват при кършиякалии, като дори предостави на съгражданите си и базата в Коматево за първите им няколко домакински срещи във Втора лига. Марица ще приема съперниците си на „Футболен комплекс Ботев 1912”, докато жълто-сините изпълнят предписанията за своя стадион. На базата в Коматево има предостатъчно рекламни пана на Efbet.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС