Възродиха бокса в Шекера на каруца

Последователи на Кобрата направиха показно в махалата
20-06-2017 01:07 1270 0

Интересен начин за изхранване на прехраната изобретиха двама последователи на Кубрат Пулев. Обитатели на Шекер махала се заеха да възродят бокса в гетото, от което са излезли не един и двама майстори на спорта с ръкавици, които обикновено след това са ставали и редовни обитатели на Пловдивския дранголник. 
Асен Митков и Тошко Дормушев обаче се показаха далеч по-изобретателни от промотърите на Кобрата, които търсят лукс условия и огромни зали. Корифеите от Шекера решиха да покажат уменията си качени на каруца, която обикаляше подобията на улици между копторите. 
Всяка размяна на крошета предизвикваше бурен възторг сред мургавото народонаселение, мъжката част от което подгряваше настроението си с еликсири, бъркани в бидоните на своя монарх. По-щедрите успяваха да мушнат и по някоя двулевка в каруцата. В тези случаи боят ставаше още по-ожесточен, тъй като Асен и Тошко се млатеха кой да вземе банкнотата. В тези ситуации и най-големите скептици, които считаха, че двамата само разиграват театро, се убеждаваха, че боят е истински.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС